Bagaimana Beli Buku Indie Secara Online?

Entri ni khas kami buat untuk siapa?
  
Anda yang memang merupakan peminat buku genre indie, seperti terbitan dari Fixi, Dubook Press, Thukul Cetak, Lejen Press, Kopi Press, Puteh Press…dan banyak lagi.
 
Anda yang nak beli (borong hehe) pelbagai buku indie dari pelbagai penerbitan. Takkan anda cari satu satu online store mereka dan beli berasingan, kan? Memenatkan dan membazir kos pos laju sahaja!
  
Anda yang tinggal jauh dari pekan/bandar dan tidak accesible dengan kedai buku. Tidak semua pula pasaran buku ni luas meliputi semua kawasan di Malaysia.
  
Anda yang busy dan memang tiada masa nak browse kedai buku online yang pelbagai ni. Anda nak mudah, mahu gunakan whatsapp/sms/facebook/instagram sahaja untuk buat pembelian.
  
Jadi, pembelian secara online dari 1 KEDAI BUKU YANG MENJUAL PELBAGAI BUKU GENRE INDIE adalah pilihan paling praktikal dan menjimatkan.
  
Kami banyak terima soalan macam ni:
  
+ Ada buku indie tak? Saya nak dapatkan buku fixi & lejen?
+ Di mana nak beli buku buku dubook?
+ Ada tak buku indie yang islamik?
+ Mana nak cari buku-buku Nadia Khan yang bestseller tu?
+ Saya minat tulisan ZF Zamir, tapi mana nak dapatkan buku buku dia?
  
Jadi, kami tulis entri khas ini utk semua peminat buku genre indie di Malaysia! Kalau ada yang bertanya, copy paste sahaja link ini!
  
Kami harap, langkah langkah yang akan kami kongsikan ni memudahkan anda untuk mendapatkan buku indie. Sekarang dah boleh tarik nafas, hembus nafas, bertenang, senyum dan mulakan shopping online anda!
  

#STEP 1:

Semak Katalog yang ada DI SINI. Window shopping dahulu, semak tajuk tajuk yang di rasakan best.
 

#STEP 2:

Pilih tajuk-tajuk yang berkenan dan terus WHATSAPP ke 017-293-2284
Boleh tanya tim felo buku di warungbooku tentang sinopsis, penulis atau review buku yang anda mahu tahu. Tugas mereka ni, memang khas menjawab soalan-soalan macam ni.
 

#STEP 3:

Tanya jika ada discount/offer tak (Ini rasanya tak perlu beritahu, memang anda akan tanya punyalah!..hehe)
 

#STEP 4:

Buat bayaran, tinggalkan butiran anda seperti nama, alamat penerima, no telefon dan email untuk ururan penghantaran.
 

#STEP 5:

Buku anda di hantar abang pos laju & anda terima buku buku indie anda dengan selamat!
  
Keep calm & read indie books